Tuesday, December 8, 2009

Facebook untuk bunuh penduduk Palestine



sila klik untuk lebih info

Assalamualaikum..rase macam terpanggil plak untuk berposting, sy baru sahaja terima offline msg dari sahabat ana yang mengatakan facebook merupakan penyumbang terbesar kepada israel untuk memerangai umat islam di palestine.

Sy cuba untuk menyampaikan khabar ini ke "YM", ada yg mngatakan sekiranya kite klik di iklan2 dlm facebook baru dikira penyumbang... dan ada juga yg mnyatakan apabila kita masuk sahaja ke web facebook pun dikira penyumbang...

Bagi pandangan peribadi sy, baik kita tinggalkan perkara yg was2.. betul x?? erm..apa2 pun..terpulangla kepada sahabat2 untuk menentukan..kite sebagai saudara seislam, patut merasa akan kesedihan,keperitan dan kehilangn di atas perlakuan israel terhadap saudara2 seislam kite di palestine..Nak p berperang, kite blom de kemampuan...jadi, dengan cara ini kite dapat membantu dan mnyekat pergerakan israel dlm menghapuskan penduduk palestine...

Facebook juga berjaya menarik minat berbagai golongan untuk menghabiskan masa dgnnya, antaranya kita dpt berkenalan dengan pelbagai orang, bangsa dan negara..terdapat juga game2 yg cukup menarik minat semua org.. pada mula nye sy xminat gk main game dlm facebook, tp jadi minat apabila tengok ramai sahabat2 sy main... lagi2 game Farmvill, syok abisla ble main..huhuh...mybe sampai x ingat dunia kot...uih..mcm lebih plak.ahakh..

Ayuhla sahabat2, sekiranya anda delete... percayalah, sahabat2 tidak kerugian satu sen pon..
sy sudah mendelete, anda bila lagi??

Untuk cerita yg selanjutnya..klik je kt pic akhbar 2...insyaAllah..lebih bermanfaat...


1 comments:

Izzan Fahat said...

Alhamdulillah..ana jg tlh dlete.syukran atas peringatan akhie

Post a Comment


hihihi...menarik x kami posing?? nie time ondaway nk ke Matruh siwa...letih betul, dekat 5 jam perjalanan..

Erm...time nie aku p mkn sea food gn ahli bait, dapur umh kami xberasap..so skali skala mkn kt luar..seronok gk..hihih

Wah...Seronok yer...time nie team aku menang sukanika gn volleyball..Hari Keluarga Mansurah (SULAM 08)

Wah...cute x?? my Team Volleyball time sek dulu...nie sblom nk lawan gn team sek cina n MRSM..

My Team..warge Wilayah Persekutuan dimesir..time nie kt stadium zaqoziq..nk tau ke team kami dpt tempt ke berapa??..biarla Rahsia...hihihi

Malaysia Team Volleyball...time nie kt stadium ARMA...festivel Asean...time nie lawan gn Thailand n kemboja..bersama rakan2 dari Negeri 9.

My fmly...waduh...rindu seh gn fmly di malaysia...Semoga semua sihat2 belaka...Love U all..

haaa...nie bakal sbenar, baru lepas siat2 kulit muke kambing nie...huhu..sian die..de sape2 yg berminat nk disiat kulit mukenyer , call me..hihihi

hihihi...unte yg baru saje ditumbangkn...Raye korban bersama Student perak Mesir..

klik please for help me...

Ketenangan